Biletul zilei pariuri1x2.ro. Am extras pentru al treilea combo câştigător din ultimele patru zile

Surprize, surprize… Ieri nu am avut emoţii cu doua din pariurile de pe biletul oferit de redacţia site-ului pariuri1x2. Atletico Madrid a marcat şi s-a impus cu 2-0 la Mallorca, în timp ce Basel a făcut instrucţie cu FC Zurich, pe care a învins-o cu scorul de 4-0. “”Bomba” zilei a explodat în Ligue 1, acolo unde gigantul PSG a pierdut pe teren propriu cu Reims, rezultat care ne-a anulat şansele de profit cu variant de combo propusă. 

RomaniaTV.net
26 sept. 2019, 08:02
Biletul zilei pariuri1x2.ro. Am extras pentru al treilea combo câştigător din ultimele patru zile

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Partea buna a fost ca tot ieri am bifat câştigător biletul zilei de…luni. Amânate pentru a 3-a zi a competiţiei ATP de la Chengdu (China), meciurile de dublu Dodig/ F. Polasek – R. Jebavy/I. Zelenay (scor pe seturi 6-4, 6-4) şi R. Albot/J. Sousa  – A. Bublik/ B. Paire (scor pe seturi 6-1, 6-1) s-au disputat în cele din urmă miercuri dimineaţă, încheindu-se cu rezultate anticipate de redacţia pariuri1x2: 1 solist în ambele confruntări.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În prim-planul selecţiei de astăzi stă Cupa României. Mizăm pe favoritele disputelor Ripensia – Sepsi şi Metaloglobus – FCSB, cu precizarea că în jocul de la Timişoara investim pe varianta “acoperită”, x2. În final, un pont pe goluri la confruntarea Torino – Milan, ultima a etapei cu numărul 5 din Serie A. Considerăm că vom asista în primul rând la un joc echilibrat, destul de închis, între două trupe cu ambiţii europene, însă deloc convingătoare în acest debut de stagiune.

16:30, Rispensia Timişoara – Sepsi, x2, cota 1.17

21:30, FC Metaloglobus – FCSB, 2, cota 1.36

22:00, Torino – AC Milan, sub 3.5 goluri, cota 1.28

Cota finala: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.


loading...