Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Am pregătit dubla pentru startul săptămânii

Ziua de luni aduce o ofertă limitată de evenimente pe care să pariem. Le-am analizat cu atenție și am conceput un bilet care ne poate dubla investiția la început de săptămână.

06 aug. 2018, 06:56
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Am pregătit dubla pentru startul săptămânii

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Varnamo primește azi vizita lui Landskrona, ambele echipe fiind în suderință, în subsolul ligii secunde suedeze. Defensivele sunt unul din motivele pentru situațiile actuale ale cluburilor. Gazdele au încasat gol în opt din ultimele nouă meciuri jucate, în timp ce oaspeții nu au încheiat nici una din ultimele șapte etape fără să primească gol. Azi pariem că fiecare va reuși să înscrie în poarta celeilalte.

În a doua rundă din Ligue 2, Chateauroux întâlnește Lorient. Ambele au câștigat câte un punct în prima rundă a sezonului, în urma unor remize albe. Nu ne așteptăm la un spectacol ofensiv nici în această seară. Favorită a confruntării, Lorient, va încerca să insiste mai mult în atac, dar nu va risca mai mult decât este nevoie. Astfel, sunt șanse bune ca partida să se încheie cu cel mult trei goluri înscrise.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 Varnamo – Landskrona, Ambele înscriu
Ora 21:45 Chateauroux – Lorient, Sub 3,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.