Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Am pregătit pronosticuri pentru duelurile din Europa League

Calificările Europa League ne oferă un număr mare de confruntări joi. În căutarea combinației ideale de pronosticuri pentru dublarea mizei, ne-am oprit asupra a trei partide.

RomaniaTV.net
26 iul. 2018, 06:20
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Am pregătit pronosticuri pentru duelurile din Europa League

La Stockholm, Djurgarden primește vizita echipei ucrainiene Mariupol. După o perioadă mai grea din istoria clubului suedez, Djurgarden a reușit să se stabilizeze în ultimii ani. Sezonul trecut a câștigat cupa și a încheiat pe trei în ligă, iar după jumătate din sezonul actual, vânează din nou o poziție pe podium. Mariupol s-a calificat în Europa League în ciuda faptului ca a încheiat sezonul precedent fără victorie în șase meciuri. Noua campanie nu a început mai bine, echipa pierzând weekendul trecut cu Zorya. Noi ne așteptăm ca suedezii să domine confruntarea și să câștige cel puțin o repriză.
Mult mai clară ar trebui să fie situația în alte două dueluri ale zilei. Beșiktaș este mare favorită în fața lui B36 Torshavn. Turcii ar trebui să se impună in Insulele Feroe, având un lot mult mai puternic și experimentat.

După ce a pierdut cu 9-0 la general în calificările Ligii Campionilor, cu Ludogoreț, Crusaders întâlnește Olipija Ljubljana pentru o șansă de calificare în Europa League. Slovenii au echipa superioară. În fața propriilor fani, ei nu ar trebui să rateze această șansă de a își crea un avantaj confortabil înaintea manșei retur.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 Djurgarden – Mariupol, Echipa gazdă va câștiga cel puțin o repriză
Ora 21:00 B36 Torshavn – Beșiktaș, 2
Ora 21:00 Olipija Ljubljana – Crusaders, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România