Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Am pregătit pronosticurile pentru seara de Liga Campionilor

Calificările Ligii Campionilor continuă. Astăzi se dispută meciurile retur din turul al treilea. Pronosticurile noastre pentru trei dintre partide ne pot aduce profitul.

RomaniaTV.net
14 aug. 2018, 06:43
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Am pregătit pronosticurile pentru seara de Liga Campionilor

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Răzvan Lucescu și PAOK au obținut o victorie cu 3-2 în prima manșă cu Spartak Moscova, dar golurile încasate pe teren propriu pot crea probleme. Echipa greacă trebuie să facă un nou meci bun pentru a avansa. Golurile nu ar trebui să lipsească nici de această dată, iar noi anticipăm minim două.

Benfica a câștigat la limită meciul jucat la Lisabona cu Fenerbahce. Misiunea din retur este însă una dificilă, fanii turci fiind cunoscuți pentru atmosfera pe care o creează când echipa lor joacă acasă. Lusitanii nu își pot permite șă stea la cutie. Fenerbahce a primit gol în opt din ultimele nouă partide jucate, iar Benfica poate profita. Noi pariem că oaspeții vor înscrie.

Steaua Roșie Belgrad este favorita dublei cu Spartak Trnava, dar nu a reușit decât o remiză în partida din Serbia. Ocaziile nu au lipsit, dar slovacii s-au apărat cu multă convingere, iar planul lor nu se va schimba în fața propriilor fani. Indiferent de echipa care va merge mai departe, această partidă nu ar trebui să ne aducă multe goluri.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 20:30 Spartak Moscova – PAOK, Peste 1,5 goluri

Ora 21:00 Fenerbahce – Benfica, Echipa oaspete înscrie

Ora 21:30 Spartak Trnava – Steaua Roșie Belgrad, sub 3,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.