Biletul zilei pariuri1x2.ro: Anglia – Germania în prim-plan. Vezi combo-ul de astăzi!

Astăzi mizăm pe un mix de sporturi, fotbal-tenis, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția. Ne îndreptăm atenția către Wimbledon și EURO 2020.

29 iun. 2021, 11:49
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Anglia – Germania în prim-plan. Vezi combo-ul de astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. În competiția feminină de pe iarba londoneză, Elina Svitolina o întâlnește pe Alison Van Uytvanck. Pariem simplu pe victoria sportivei din Ucraina aflată pe locul al 5-lea WTA. Evidențiem faptul că Svitolina a fost semifinalistă la ultima ediție de la Wimbledon disputată în 2019.

Pentru a doua selecție rămânem tot la cel mai mare turneu de iarbă, dar mergem la turneul masculin, acolo unde Lucas Pouille îl întâlnește pe Cameron Norrie. Cu alte cuvinte, se duelează tenismenii aflați pe locurile 95 și 34 în ierarhia mondială masculină. În plus, suprafața îl avantajează pe sportivul britanic. În aceste condiții mizăm „safe” pe cel puțin două seturi câștigate de Norrie.

Închidem cota 2 cu super meciul din cadrul optimilor de finală de la EURO 2020, Anglia – Germania. Se joacă pe Wembley și este un meci care promite spectacol. Nu ne complicăm și mizăm pe minim un gol marcat în repriza secundă a meciului.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul www.pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 29 iunie

13:00, (tenis) Svitolina – Van Uytvanck, 1, cota 1.50

18:30, (tenis) Pouille – Norrie, Norrie +1.5 seturi, cota 1.11

19:00, Anglia – Germania, peste 0.5 goluri în repriza a 2-a, cota 1.26

COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.