Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi, 100% tenis!

Pentru astăzi am extras trei selecții din cadrul turneului de tenis masculin care se joacă pe zgura de la Madrid. Vezi cum pariem!

05 mai 2022, 09:08
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi, 100% tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm cu partida dintre Rafael Nadal și David Goffin. Se joacă pe zgură, iar sportivul iberic are clar prima șansă la victorie. Pariem logic pe succesul obținut de Nadal care s-a impus în toate cele 3 confruntări directe disputate pe această suprafață.

Pentru a doua selecție ne îndreptăm atenția către disputa dintre Grigor Dimitrov și Stefanos Tsitsipas. Și aici avem un favorit clar. Pariem pe victoria sportivului elen care se află pe locul al 5-lea ATP. Evidențiem și faptul că Tsitsipas s-a impus în ambele confruntări directe disputate pe zgură, fără să piardă set.

Închidem biletul zilei cu duelul dintre Cameron Norrie și Carlos Alcaraz. Suprafața îl favorizează pe sportivul iberic care are clar prima șansă la victorie în fața unui tenismen care se simte mult mai bine pe hard. Pariem pe succesul obținut de Alcaraz la minim 3 game-uri diferență.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 4 mai

17:00, Rafael Nadal – David Goffin, victorie Nadal, cota 1.15

18:30, Grigor Dimitrov – Stefanos Tsitsipas, victorie Tsitsipas, cota 1.34

21:00, Cameron Norrie – Carlos Alcaraz, Alcaraz cu handicap de -2,5 game-uri, cota 1.31

Cotă totală: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.