Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi, 100% tenis de la US Open

Pariorii care urmăresc site-ul pariuri1x2.ro și investesc pe sugestiile noastre, au motive de bucurie. Am încheiat încă o lună pe profit, grație variantelor de bilete în cota 2. De la începutul anului avem nu mai puțin de 125 de astfel de bilete câștigătoare!

02 sept. 2019, 06:58
Biletul zilei pariuri1x2.ro:  Astăzi, 100% tenis de la US Open

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi ne îndreptăm atenția strict către tenisul de la US Open, turneu de Mare Șlem intrat în săptămâna decisivă.

Pariem simplu, pe favorite, în două partide din competiția feminina. Mizăm pe victoria Biancăi Andreescu, în meciul cu Townsend, rezultat prin care canadianca cu origini românești, ar răzbuna, măcar parțial, eșecurile suferite de Halep și Cristea, în fața americancei de pe locul 116 WTA. Pentru înfruntarea Osaka – Bencic, pronosticul are în vedere cel puțin un set cucerit de Naomi.

Închidem biletul zilei cu partida dintre A. Zverev si D. Schwartzman. Nici aici nu nu ne complicăm foarte mult si pariem pe cel puțin două seturi cucerite de jucătorul german, actualmente, favorit 4 la câștigarea US Open.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

19:00, N. Osaka – B. Bencic, N. Osaka sa castige un set, cota 1.17

19:30, A. Zverev – D. Schwartzman, A. Zverev peste 1.5 seturi, cota 1.42

04:00, T. Townsend – B. Andreescu, B. Andreescu sa castige, cota 1.22

Cotă finală: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.