Biletul Zilei Pariuri1x2.ro: Astăzi căutăm al 8-lea combo câştigător din noiembrie. Investiţii pe naţionale

Am avut parte de un start de weekendul cu o mulțime pronosticuri câștigătoare oferite pe site-ul www.pariuri1x2.ro. Pe aceeași linie și biletul zilei, câștigător din nou, pentru a 7-a oară doar în această lună. Este adevărat, profitul a fost parțial, pariul 2 fără remiză în Noua Zeelandă – Peru (scor 0-0) primind cota 1. Ne-am consolidat, însă, încasările săptămânii, mizând pe cel puțin 2 goluri în amicalele Belgia – Mexic (scor 3-3) și pe varianta x2 în Anglia – Germania (scor 0-0).

RomaniaTV.net
11 nov. 2017, 08:34
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro: Astăzi căutăm al 8-lea combo câştigător din noiembrie. Investiţii pe naţionale

Biletul zilei

Selectăm pentru profit! Investim pe cel puțin două goluri în meciurile amicale Qatar – Cehia și Rusia – Argentina. Deși sud-americanii au deplasat la Moscova toate vedetele, Messi și compania nu sunt în cea mai bună formă. Să ne amintim doar cât de greu s-a calificat Argentina la Mondiale, cu un succes contabilizat în runda finală. În plus, acasă, la puțin peste 0 grade, Rusia este un adversar dificil pentru orice națională a lumii.

Pariem și pe victoria Spaniei, în amicalul cu Costa Rica de la Malaga. Oaspeții au probleme de efectiv pentru acest test de lux. Antrenorul Oscar Ramizez nu va conta pe super startul Keylor Navas, portarul formației Real Madrid, dar nici pe Joel Campbell, vârful lui Betis Sevilla și unul dintre golgeterii primei reprezentative. 

Biletul zilei

15:00, Rusia – Argentina, peste 1.5 goluri în meci

18:30, Qatar – Cehia, peste 1.5 goluri în meci

22:30, Spania – Costa Rica, 1 solist

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.