Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Astăzi facem profit cu 3 meciuri din Europa League. Vezi care sunt!

Astăzi, vedeta ofertei de pariere este fără îndoială Europa League. În frunte cu FCSB – Lugano, meci care le poate aduce ”roș-albaștrilor” calificarea în 16-imile întrecerii de pe primul loc al grupei G, avem 24 de confruntări pregătite să ne livreze variantele câștigătoare de pe biletul zilei.  

RomaniaTV.net
07 dec. 2017, 07:59
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Astăzi facem profit cu 3 meciuri din Europa League. Vezi care sunt!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Ținem cont de miza meciurilor, dar nu numai. În multe dintre partide avem angrenate echipe de top, deja calificate sau, dimpotrivă, eliminate din întrecere. Pentru respectivele trupe, multe mai importante sunt acum jocurile ce urmează, cele programate în weekend, în competițiile interne.

În această categorie intra Lazio și Everton. Prima a câștigat grupa K înaintea deplasării la Waregem, urmaând a evolua în Belgia cu multe rezerve. ”Caramelele”, din start total neinteresate de Europa League și câștigătoare a unui singur punct în 5 etape, se focusează deja pe derby-ul cu Liverpool de duminica.
Miza nu lipsește în schimb din disputa Zlin – Lokomotiv Moscova. Oaspeții au nevoie de cel puțin un punct pentru a fi siguri de calificare. Prin jocul rezultatelor, succesul le-ar putea aduce moscoviților chiar câștigarea grupei F, in detrimentul formației Sheriff Tiraspol.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Apollon Limassol – Everton 1x
Zlin – Lokmotiv Moscova, x2
Zulte Waregem – Lazio, 1 cu handicap asiatic +1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.