Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi facem profit cu selecţii din tenis şi hochei!

Țintim al 10-lea combo castigator în cota 2 din această lună. Pariem pe tenis și hochei!

RomaniaTV.net
15 oct. 2020, 07:25
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi facem profit cu selecţii din tenis şi hochei!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Două din cele trei selecții ale biletului de joi sunt din tenis! La turneul ATP indoor de la Koln, Alexander Zverev îl întâlnește pe Fernando Verdasco. Germanul, favorit principal al competiției, a câștigat 3 din cele 5 meciuri directe, iar veteranul spaniol nu a mai bifat vreun set împotriva neamțului din 2017. După o eliminare în optimi la Roland Garros, Zverev țintește câștigarea trofeului la Koln, un turneu „de casă” pentru numărul 7 mondial.

Rămânem la Koln, unde Felix Auger-Aliassime, cap de serie numărul 3, joacă primul meci din turneu cu Henri Laaksonen, jucător venit calificări. Canadianul a pierdut 4 din ultimele 5 partide ale circuitului ATP, însă condițiile de sală de la Koln îi sunt prielnice. De partea opusă, tenismenul elvețian a trecut în primul tur de Daniel Altmaier, una dintre surprizele plăcute de la Roland Garros. Totuși, indiferent de forma sportivă, Auger-Aliassime are de partea sa valoarea incontestabilă și este de așteptat să se impună.

Hocheiul completează varianta de azi, cu un duel din Rusia. Red Star Kunlun, reprezentanta Chinei în KHL,  o întâlnește pe Salavat Ufa, locul 5 în Conferința de Est. Chinezii sunt pe ultimul loc în această ierarhie, iar Ufa a câștigat fără probleme precedentele 4 dispute directe. Mergem încă o dată pe mâna favoritei.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 15 octombrie

15:00: (tenis) Alexander Zverev – Fernando Verdasco, 1 – cota 1.30

18:30: (tenis) Henri Laaksonen – Felix Auger-Aliassime, 2  – cota 1.28

19:00: (hochei) Red Star Kunlun – Salavat Ufa, 2 inclusiv prelungiri și penalty-uri  – cota 1.26

Cotă finală: 2.09

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.