Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi investim în fotbal

Cel mai profitabil bilet în cota 2 din România este livrat. Utilizatorii şi cititorii site-ului pariuri1x2.ro s-au bucurat, doar în ultimele două luni, de un total de 32 de bilete câştigătoare, 14 din acestea doar în luna august!

RomaniaTV.net
27 aug. 2019, 06:36
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi investim în fotbal

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Dacă ieri am pariat exclusiv pe tenis, pentru al treilea combo al săptămânii ne focusăm pe fotbal. Evident, mizăm în primul rând pe Liga Campionilor.
Young Boys a fost peste adversar, dar şi uşor ghinionistă, în turul cu Steaua Roşie Belgrad, încheiat nedecis, scor 2-2. Pontul logic pentru manşa retur, din Serbia, ar fi pe cel puţin un gol înscris de elveţieni.

În Rusia, FC Kransnodar şi Olympiakos Pireu se înfruntă într-o partidă fără o mare miză. Elenii s-au impus clar în tur, scor 4-0, rezultat care îi califică practic în grupele Ligii Campionilor. Investim pe o partidă doar relativ închisă, în care se vor marca maximum 3 goluri.

Ultimul pont vine din spectaculoasa Cupă a Ligii Angliei. Crawley – Norwich este un duel ce pare a avea ingredientele specifice pentru această întrecere, confruntare din care golurile nu ar trebui să lipsească. Pariem pe două sau mai multe modificări ale tabelei.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

21:45, Crawley – Norwich, peste 1.5 goluri, cota 1.22

22:00, Steaua Rosie B. – Young Boys, oaspeţii marchează, cota 1.30

22:00, FC Krasnodar – Olympiakos, sub 3.5 goluri, cota 1.30

Cota finala: 2.06

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.