Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Aşteptăm goluri în trei partide de vineri seară

Deși nu au reușit să își câștige meciurile din Europa League, Sarpsborg, Rangers și Olympiakos au confirmat așteptările noastre și ne-au răsplătit încrederea, aducându-ne ieri un nou bilet câștigător. Azi pariem exclusiv pe goluri.

21 sept. 2018, 06:38
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Aşteptăm goluri în trei partide de vineri seară

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

După trei victorii în primele cinci runde din Eredivisie, Heracles este pe locul patru. Echipa din Almelo este însă probabil cea mai spectaculoasă din ligă, doar partida cu Ajax încheindu-se cu mai puțin de cinci goluri marcate. Anticipăm un nou meci cu cel puțin trei goluri, azi, cu Graafschap.

Waregem nu reușește să se regăsească în prima parte a acestui sezon. Echipa a ajuns la patru înfrângeri consecutive, defensiva fiind extrem de vulnerabilă. Azi primește vizita vecinei de clasament, Kortrijk. Poate fi un meci mai echilibrat decât precedentele, dar ar trebui să vedem încă o dată multe goluri marcate. Pe biletul de azi am optat pentru minim două.

Monaco nu mai are forța ofensivă din sezoanele trecute, iar aceasta este probabil una dintre principalele cauze ale startului modest de sezon. Echipa din principat ar putea totuși să profite de meciul de azi, în care pe Stade Louis II vine Nimes. Oaspeții au încasat șapte goluri în precedentele două partide. Avem încredere că această confruntare ne va aduce și ea cel puțin două reușite.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:00 Heracles – Graafschap, Peste 2,5 goluri
Ora 21:30 Waregem – Kortrijk, Peste 1,5 goluri
Ora 21:45 Monaco – Nimes, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.