Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Atacăm primele câştiguri ale weekendului. Top 3 pronosticuri

Al 14-lea bilet câştigător propus în această lună de redacţia www.pariuri1x2.ro nu mai putea întârzia prea mult. Acesta a venit ieri. Ne-au adus profit golurile, peste 2, marcate în Club Brugge – Oostende (scor 3-2) şi victoriile repurtate de Real Madrid şi Panathinaikos în Euroliga de baschet. La meciul madrilenilor cu Anadolu Efes (scor 87 - 68) am investit pe un 1 cu handicap de - 8.5 puncte, în timp pentru disputa trupei din Atena cu Zalgiris Kaunas (scor 83 – 83, 94 - 93)am selectat varianta 1 cu prelungiri incluse. Panathinaikos s-a impus printr-un coş marcat la ultima aruncare din repriza secundă a prelungirilor.

RomaniaTV.net
26 ian. 2018, 07:48
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Atacăm primele câştiguri ale weekendului. Top 3 pronosticuri

Biletul zilei

Căutăm să ne dublam şi astăzi investiţia, încă din primele ore ale weekendului. Variantele de pariere propuse va aduc în atenţie un nou mix de fotbal şi baschet. Sportul rege este, însă, predominant pe biletul zilei de vineri, prin pariurile peste 1.5 goluri la duelurile din primele două ligi germane, Eintracht Frankfurt – Borussia Monchengladbach şi Jahn Ragensburg – FC Ingolstadt.

Pontul din baschet are în vedere confruntarea Fenerbahce – FC Barcelona. În meciul direct din turul sezonului, catalanii au pierdut clar, la 15 puncte diferenţă. Forma şi forţa turcilor, locul 2 în ierarhia Euroligii, susţin pariurile pe o nouă victorie repurtată de Fener. Investim simplu, pe un 1 cu handicap de -3.5 puncte.

Biletul zilei

Jahn Regensburg – FC Ingolstadt, peste 1.5 goluri

Eintracht Frankfurt – Borussia Monchengladbach, peste 1.5 goluri

Fenerbahce Ulker – FC Barcelona, 1 handicap -3.5 puncte

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.