Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Avem 3 sugestii câştigătoare consecutive. Aici, propunerea de marţi

Ieri, Biletul Zilei oferit de redactia www.pariuri1x2.ro ne-a adus inca o data pe plus. Am investit pe cel putin doua goluri inscrise in 3 din confruntarile zilei, ponturi ce au iesit castigatoare fara mari emotii. Meciurile pe care s-a mizat au fost: Sonderjyske – Aarhus (3-0), Strömsgodset – Vålerenga (2-0) si Dinamo București – Gaz Metan Mediaș (3-1).

RomaniaTV.net
08 aug. 2017, 07:54
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Avem 3 sugestii câştigătoare consecutive. Aici, propunerea de marţi

Biletul zilei

La fel ca antrenorii care nu schimba “primul 11” atunci cand echipa joaca bine si castiga, nici noi nu modificam tipul de pariu care ne-a adus constant profit. Mizam pe goluri, cel putin doua, tot in 3 din partidele zilei. In prim-plan sta meciul de la Botosani acolo unde liderul surpriza al Ligii 1 primeste vizita echipei Poli Timisoara. In ultimele 7 meciuri directe, trupa de pe malul Begai are doar un singur succes bifat. Totusi, acesta a venit in play-out-ul stagiunii anterioare de Liga 1, chiar la Botosani. De asemenea, incepand cu acest duel, echipa lui Enache nu va mai conta pe aportul celui mai important jucator al debutului de sezon, Golofca, transferat la FCSB. 

Biletul zilei

16:45, FC Botosani – Poli Timisoara, peste 1.5 goluri

21:45, Ebbsfleet – Maidstone, peste 1.5 goluri

21:45, Peterborough – Barnet, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeşte şi: Drepturi TV pentru sezonul 2017/2018 » Cine transmite Liga 1, Champions League, Europa League, Premier League şi celelalte campionate tari

Revine Premier League: Sabin iti livreaza un bilet din 5 meciuri pentru etapa de debut » Cota urca la 7.94!