Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Avem 6 variante câştigătoare consecutive. Aici ai ponturile de miercuri

Șansa zilnică la profit vă este adusă de biletul redacției www.pariuri1x2.ro. Și propunerea de ieri a fost ”verde”, pentru a 6-a zi la rând! Succesul ne-a fost garantat de setul câștigat de Ostapenko, în meciul cu Venus Williams de la Turneul Campioanelor, dar și de reușitele consemnate în Mechelen – Lokeren (0-2) și Mainz – Kiel (2-2). Pentru ambele partide, pariul propus a fost peste 1.5 goluri.

RomaniaTV.net
25 oct. 2017, 08:31
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Avem 6 variante câştigătoare consecutive. Aici ai ponturile de miercuri

Biletul zilei

Încheiem în forță ceea ce poate fi o săptămână perfectă pentru pariorii care au ales să mizeze pe propunerile noastre. Alcătuim biletul zilei din pronosticuri pe goluri și cartonașe.  

Anticipăm cel puțin două modificări ale tabelei în partidele Chelsea – Everton și Genk – Brugge. Partida contând pentru runda a 12-a din prima ligă a Belgiei ne-o aduce în prim plan pe lidera ierarhiei, Brugge, formație cu golaveraj 26 – 9 după 11 etape.    

Mizam și pe duelul Juventus – SPAL, unul în care ne așteptăm la mai multe cartonașe încasate de formația vizitatoare. În primele 9 runde, SPAL a fost avertizata de 20 de ori. Doar Bologna, Udinese și Verona stau mai prost în această statistică.   

Biletul zilei

21:30, Genk – Club Brugge, peste 1.5 goluri, cota 1.23

21:45, Chelsea – Everton, peste 1.5 goluri, cota 1.21

21:45, Juventus – Spal, Spal – echipa cu cele mai multe cartonase, cota 1.49

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.