Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Avem două propuneri pentru dublarea mizei în prima zi a săptămânii

Duminică nu am avut succes, după ce Brondby nu a reușit să câștige măcar o repriză a partidei cu Velje. Mergem mai departe, iar la început de săptămână am optat pentru un bilet format din pronosticuri pentru două dintre confruntările zilei.

RomaniaTV.net
23 iul. 2018, 06:28
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Avem două propuneri pentru dublarea mizei în prima zi a săptămânii

Prima ligă suedeză se apropie de jumătatea sezonului, iar Norrkoping și Elfsborg sunt două dintre echipele momentului. 11 puncte separă cele două grupări, dar nici una nu a pierdut în cele mai recente cinci runde. Elfsborg și-a descoperit recent forma în ofensivă, nouă din cele 16 goluri ale echipei în acest sezon fiind marcate în cele cinci partide fără înfrângere. Norrkoping a fost constantă pe tot parcursul sezonului, fiind implicată în lupta pentru titlu. Atacul este foarte productiv, cu o medie de peste două goluri pe meci.

Defensiva nu este la cel mai înalt nivel, primind gol în șase din ultimele șapte partide (inclusiv amicale). Ar trebui să avem parte de o partidă spectaculoasă și așteptăm reușite de ambele părți.

Universitatea Craiova și Poli Iași încheie programul primei runde din Liga 1. În sezonul trecut, Craiova a câștigat toate cele patru confruntări directe. Totuși, în intersezon, echipa a pierdut doi jucători importanți din atac, pe Alexandru Băluță și pe Gustavo. Fără ei, oltenii nu au reușit să înscrie în prima partidă a stagiunii, în Super Cupă, cu CFR Cluj. Ne putem aștepta ca problemele din atac să continue. Astfel, nu anticipăm un număr mare de goluri pe Ion Oblemenco. Am ales un pariu asiatic, de sub 3 goluri. Acesta va fi câștigător în cazul în care se înscriu maxim două goluri și nul în cazul în care vom avea parte de exact trei reușite.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 Norrkoping – Elfsborg, Ambele înscriu
Ora 21:00 Universitatea Craiova – Poli Iași, Sub 3 goluri asiatic

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România