Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Bale, Griezmann şi Vela pot contribui la câştigurile noastre

Miercuri seară, la Tallinn, are loc Super Cupa Europei, ce le pune față în față pe Real Madrid și Atletico Madrid. Avem un pronostic pentru această confruntare. Completăm biletul cu o propunere din MLS.

RomaniaTV.net
15 aug. 2018, 06:27
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Bale, Griezmann şi Vela pot contribui la câştigurile noastre

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Rivalele madrilene se cunosc extrem de bine, după nu mai puțin de 22 de confruntări directe pe parcursul ultimelor cinci sezoane. Totuși Real Madrid trebuie să se obișnuiască cu noua situație, fără Cristiano Ronaldo pe teren și fără Zinedine Zidane pe banca tehnică. Ar trebui să avem parte de un meci echilibrat, extrem de disputat, așa cum s-au obișnuit cele două să ne ofere în sezoanele recente. Noi ne așteptăm ca încleștarea să vină cu cel puțin două goluri marcate.

În MLS, Los Angeles FC și Real Salt Lake sunt în concurență directă pentru calificarea în play-off. Înaintea partidei din această noapte, de pe Banc of California Stadium, echipa oaspete este într-o formă mai bună, în ciuda lungii liste de jucători accidentați. Totuși, Los Angeles are o singură înfrângere în meciurile disputate în fața propriilor fani. Ofensiva gazdelor, a doua cea mai productivă din Conferința de Vest, ar trebui să contribuie la un total ridicat de goluri în meci. Pariem pe minim trei.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 22:00 Real Madrid – Atletico Madrid, Peste 1,5 goluri

Ora 05:00 Los Angeles FC – Real Salt Lake, Peste 2,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.