Biletul zilei pariuri1x2.ro: Bilanţ perfect în weekend. Vezi primul combo al săptămânii

Am încheiat săptămâna aşa cum ne-am dorit. După ce biletul de sâmbătă ne-a adus profit, ieri am reuşit încă o dată, pentru a 3-a oară în ultimele 4 zile, să ne dublăm investiţia, alături de redacţia site-ului www.pariuri1x2.ro. Am pariat pe 6 sau mai multe cornere în "derby-ul capitolin" Lazio – Roma. Au fost exact 6, două dintre acestea văzute de românul Ştefan Radu, eliminat în minutul 80. Mai mult uşor a ieşit câştigător pronosticul pe minimum 2 goluri în PSG – Monaco. Parizienii şi-au trecut în palmares un nou titlu, la capătul unui meci câştigat cu neverosimul 7-1.

RomaniaTV.net
16 apr. 2018, 07:48
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Bilanţ perfect în weekend. Vezi primul combo al săptămânii

Ponturi pe goluri, tot două sau mai multe, avem şi pe biletul propus astăzi. Am selectat varianta pentru duelurile Bodo Glimt – Rosenborg și West Ham – Stoke. Epilogul rundei a 34-a din Premier League atrage în mod special atenţia. În cazul unui nou eşec, al 5-lea consecutiv în campionat, Stoke iese aproape definitiv din bătălia pentru evitarea retrogradării.

Pariem și pe meciul care închide etapa a 5-a din play-out-ul intern. Raportat la parcursul din acest sezon, FC Botoşani este îndreptăţită să spere la un rezultat pozitiv în fief-ul Timişoare. Lucrurile stau, însă, uşor diferit. Este de aşteptat ca antrenorul oaspeţilor, Costel Enache, să-şi menajeze o bună parte dintre titulari, pentru primul din cele două “meciuri ale sezonului”. Joi, în deplasare, moldovenii vor disputa partida tur cu CS “U” Craiova din semifinalele Cupei României. În aceste condiţii, în duelul de pe malul Begăi, balanţa s-ar putea înclina în favoarea gazdelor. Mizăm pe o şansă dublă, 1x.

Biletul zilei

ACS Poli Timișoara – FC Botoșani, 1x
West Ham – Stoke, peste 1.5 goluri
Bodo Glimt – Rosenborg, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România