Biletul zilei pariuri1x2.ro: Biletul zilei Sportingbet: De doua ori Dinamo! Vezi cum

Căutăm profitul in variante simple și bine analizate. Miercuri alegem un combo pe care se vor regasi doua echipe Dinamo.

RomaniaTV.net
06 nov. 2019, 06:26
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Biletul zilei Sportingbet: De doua ori Dinamo! Vezi cum

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mizam pe meciul formatiei noastre de handbal masculin, împotriva elețienilor de la  Kadetten Schaffhausen, decisiv in ceea ce priveste calificarea catre faza urmatoare a Ligii Campionilor. Dacă se impune, din postura de lideră al grupei, Dinamo București își asigură aproape matematic prezența în play-off-ul întrecerii.

În selecția de astăzi se află și Dinamo Zagreb. Croații primesc vizita echipei Șahtior Donețk, confruntare în care se joacă practic locul 2 al grupei C din Liga Campionilor la fotbal. Am avut parte de o manșă tur în care s-au marcat 4 goluri, câte două fiecare parte, fiind acordate și 7 cartonașe galbene. Considerăm că miza ridicată și tensiunea meciului de la Zagreb sunt argumente solide pentru o nouă confruntare cu multe avertismente.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

DINAMO – KADETTEN 1 COTA 1.30
DINAMO ZAGREB – SAHTIOR PESTE 4.5 CARTONAȘE COTA 1.55
COTA TOTALĂ: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.