Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Calea spre câştigul de marţi trece prin ligile inferioare

Avem parte de o nouă zi cu o listă săracă de evenimente pe care putem paria, așa că ne-am îndreptat atenția spre trei partide din ligile inferioare.

RomaniaTV.net
04 sept. 2018, 06:44
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Calea spre câştigul de marţi trece prin ligile inferioare

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Orgryte nu a câștigat în ultimele 11 runde din Superettan, liga secundă suedeză. Defensiva pare să fie cea mai mare problemă a echipei, având în vedere că aceasta a reușit să înscrie în fiecare din ultimele cinci meciuri în toate competițiile. Pe terenul lui Gefle, ultima clasată din ligă, ne așteptăm ca aceasta serie de meciuri cu gol marcat să continue.

Celelalte două confruntări pe care vom paria azi vin din Vanarama National League, din Anglia. Harrogate este neînvinsă după primele opt etape, reușind să înscrie de 16 ori până acum. Mizăm pe forma ei în deplasarea de pe terenul lui Gateshead.

Leyton Orient și Solihull, echipele de pe locurile cinci și respectiv șase ale clasamentului, se întâlnesc într-o altă confruntare a zilei. Echipa gazdă, neînvinsă până în această faza a competiției, este favorita acestui duel. Noi nu vom paria însă pe câștigătoare, ci pe minim două goluri în meci. Pronosticul a fost câștigător în fiecare dintre deplasările lui Solihull din acest sezon, meciuri care au o medie de 3,5 goluri înscrise.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 20:00 Gefle – Orgryte, Oaspeții marchează

Ora 21:45 Gateshead – Harrogate, Oaspeții marchează

Ora 21:45 Leyton Orient – Solighull, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.