Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Câştigurile vin din tenis şi fotbal. Vezi varianta

Propunere de bilet a zilei de luni este încă în joc, partidele selectate, toate din turneele ATP găzduite în aceste zile de Tokyo și Beijing, fiind decalate, unele chiar până astăzi după amiază. Pentru ziua de marți, biletul oferit de redacția www.pariuri1x2.ro are în vedere un mix de pronosticuri din fotbal și tenis.    

RomaniaTV.net
03 oct. 2017, 07:25
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Câştigurile vin din tenis şi fotbal. Vezi varianta

Biletul zilei

Mizăm pe spectacol în EFL Trophy, competiția fotbalistică engleză ce aliniază la start echipele din eșaloanele 3 și 4, plus formațiile celor mai bune academii de fotbal. Pariurile selectate au în vedere cel puțin două modificări ale tabelei în confruntările Luton Town – Barnet și Shrewsbury – West Brom rezerve.  

Chiar dacă se joacă în prima parte a zilei de miercuri, pe biletul de astăzi își face loc și pariul pe victoria letonei Ostapenko, contra Samanthei Stosur, în 16-imile turneului de la Beijing. Australianca plusează la capitolul experiență, dar cam atât. Stilul de joc, vârsta și forma de moment sunt argumente ce susțin din toate punctele de vedere succesul Jelenei Ostapenko.

Biletul zilei

21:45 Luton Town – Barnet peste 1.5 goluri

21:45 Shrewsbury – West Brom rezerve peste 1.5 goluri

06:00 Stosur – Ostapenko 2  

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.