Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Căutăm al doilea bilet câştigător al weekendului, păstrând reţeta de succes

Am “înverzit” biletul de vineri, format din două pronosticuri pentru confruntările din sferturile de finală de la Cupa Mondială și un al treilea pentru partida lui Federer la Wimbledon. Astăzi păstrăm rețeta câștigătoare, propunerea pentru partida Simonei Halep venind în completarea celor pentru partidele din Rusia.

RomaniaTV.net
07 iul. 2018, 08:56
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Căutăm al doilea bilet câştigător al weekendului, păstrând reţeta de succes

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

În turul trei la Wimbledon, Simona Halep o întâlnește pe Su-Wei Hsieh. Cele două au disputat o singură altă partidă directă, în urmă cu aproape cinci ani. Românca s-a impus atunci în trei seturi. Progresul Simonei în aceasta perioadă a fost fenomenal. Acum lideră mondială, ea a câștigat recent primul titlu de Grand Slam al carierei. Ne așteptăm la victoria româncei, care poate ajunge la zece victorii consecutive în partide de Grand Slam.

La Mondial, prima partidă a zilei este cea dintre Suedia și Anglia. Insularii au prima șansă la calificare, dar trebuie să se aștepte la o partidă dificilă. Atenția tuturor se va îndrepta spre Harry Kane, cel care a marcat deja șase goluri în Rusia, dar atacantul lui Tottenham ar putea avea nevoie de o contribuție mai importantă a colegilor săi de această dată. Suedia are o defensivă solidă, care a reușit să evite primirea golurilor în trei dintre cele patru dispute de până acum la acest turneu final. Noi avem încredere că Anglia se va califica în semifinală, chiar dacă nu excludem posibilitatea unui meci de peste 90 de minute.

Țara gazdă a reușit șocul optimilor, eliminând Spania. Pentru a avansa, trebuie să depășească Croația, una dintre puținele echipe care a impresionat pe parcursul evoluțiilor la acest turneu. Spre deosebire de Spania, Croația va fi mult mai incisivă, iar rușii au nevoie de o prestație superioară pentru a face față. Noi mizăm pe cel puțin o remiză obținută de “oaspeți” în timpul regulamentar.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 15:00 Halep – Hsieh, 1

Ora 17:00 Suedia – Anglia, Anglia va avansa în runda următoare

Ora 21:00 Rusia – Croația, X2

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.