Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Căutăm profitul în variante simple din fotbal şi baschet

Cupele fotbalistice interne, dar şi o nouă rundă a Euroligii de baschet, sunt competiţiile din care extragem cele 3 evenimente care compun biletul în cota 2 de astăzi.

RomaniaTV.net
28 feb. 2019, 09:22
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Căutăm profitul în variante simple din fotbal şi baschet

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru prima selecţie de pe combo-ul de astăzi, ne îndreptăm atenţia către Euroliga de baschet. Luăm în calcul solistul pe gazde, în derby-ul oraşului Istanbul, dintre Fenerbahce şi Anadolu Efes. Remarcăm parcursul impresionant al grupării conduse de Obradovovic, pe teren propriu, acolo unde liderul la zi al Euroligii a bifat succese în toate cele 11 meciuri disputate.

Completăm biletul zilei cu două selecţii din fotbal, pronosticuri care nu ar trebui sa ne dea mari emoţii. Mizăm şanse duble pe Thun, în Cupa Elveţiei şi AZ, în In Cupa Olandei. Trupa din Alkmaar luptă pentru o revanşă în fief-ul celor de la Willem II, după eşecul, scor 1-2, înregistrat tot în deplasre, acum doar 4 zile, într-un joc din runda cu numărul 23 din Eredivisie.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

19:45, Fenerbahce – Anadolu Efes, 1 – cota 1.34

20:30, Thun – FC Lugano, 1x – cota 1.26

21:45, Willem II – AZ Alkmaar, x2 – cota 1.19

Cotă totală: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.