Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Combo cu „Derby de România”. Vezi cele 3 selecţii

Biletul propus ieri de redactia www.pariuri1x2.ro a fost pierdut într-un mod extrem de neplăcut. PSV a fost cea care ne-a încurcat, remizând cu Heerenveen, scor 2-2, după ce la pauză formația din Eindhoven conducea cu 2-0.  

18 feb. 2018, 06:52
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Combo cu „Derby de România”. Vezi cele 3 selecţii

Astăzi încercăm să ocolim alte mari surprize, mizând pe 3 partide de fotbal. În vizor sunt eșaloanele de elită ale Italiei, Elveției și României. 

Biletul zilei:

Nu vom insista prea mult cu argumentările pentru variantele de pariere oferite la disputele Napoli – SPAL și Young Boys Berna – Thun. Mizăm pe succesul liderului din Serie A, contra unei nou formații cu 8 eșecuri și 22 de goluri încasate în 12 deplasări, precum și pe cel puțin o repriză câștigată de trupa ce conduce Super Liga elvețiană. După 21 de etape, Thun are cu 22 de puncte mai puține câștigate decât rivala de astăzi.

Sunt însă câteva aspecte ce trebuie clar precizate în ceea ce privește ultimul pont de pe bilet: Dinamo marchează în super derby-ul cu FCSB. Luăm în calul mai ales programul dificil al echipei lui Dică, focusată acum pe marea performanță ce o poate bifa în Europa League. Joi, FCSB are returul cu Lazio de pe ”Olimpico”, meci care începe de la scorul de 1-0 în favoarea ”roș-albaștrilor”. Nu ar fi exclus ca tehnicianul Dică să-și menajeze câțiva jucători de bază, pentru decisivul din capitala Italiei.
În același timp, remarcăm forma și forța ofensivă arătate de Dinamo în ultimele meciuri oficiale. Somați să scoată un rezultat pozitiv diseara, vital în lupta pentru accedereea în play-off, câinii vor pune la grea încercare defensiva oricum predispusă la erori a ”oaspeților”.

Biletul zilei:

Dinamo București – FCSB, Dinamo înscrie
Napoli – Spal, Napoli câștigă
Young Boys Berna – FC Thun, YBB câștigă minim o repriză

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România