Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Concordia, Dinamo şi Chelsea, pregătite să ne livreze primele câștiguri ale săptămânii

Surprizele zilei de duminică și în special remiza de pe teren propriu a bucureștencelor de la CSM, în duelul de U.C.L. cu Rostov, ne-au anulat șansele de câștig cu varianta de bilet propusă. Una peste alta, însă, important este că am încheiat săptămâna pe profit, grație celor 4 bilete câștigătoare oferite, ce ne-au dublat de fiecare dată miza.

RomaniaTV.net
12 feb. 2018, 08:01
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Concordia, Dinamo şi Chelsea, pregătite să ne livreze primele câștiguri ale săptămânii

Pășim încrezători într-o nouă săptămână, plină de evenimente fotbalistice de calibru. Revin cupele europene, însă nu ducem lipsă de confruntări cu greutate în competițiile interne, așa cum se întâmpla chiar astăzi.

Ne focusăm pe epilogurile etapelor din Liga 1 și Premier League și investim pe o ”dublă” cât se poate de logică: minimum două goluri marcate în jocul Concordia – Dinamo și 1 solist pentru disputa Chelsea – West Brom. În ceea ce privește întâlnirea de la Chiajna, de evidențiat este bilanțul excelent al gazdelor, în cele mai recente confruntări cu ”câinii”. În ultimele 5, Concordia este neînvinsă și cu 4 victorii contabilizate. Ultima, chiar în turul stagiunii de Liga 1, meci câștigat în Ștefan cel Mare cu scorul de 3-2.

Biletul zilei:

Ora 20:45 Concordia Chiajna – Dinamo, peste 1.5 goluri
Ora 22:00 Chelsea – West Brom, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România