Biletul zilei pariuri1x2.ro: Continuăm pe linia profitului. Astăzi Liga Europa în prim-plan!

Combo-ul de ieri ne-a dublat investiția! Am pariat pe 2 solist în meciul de tenis Ruud - Sinner (0-2) si pe doua partide din Liga Campionilor. Oaspeții s-au impus in Basaksehir – PSG, scor 0-2 în timp ce Lazio nu a pierdut meciul de la Club Brugge, încheiat nedecis, 1-1.  

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 07:53
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Continuăm pe linia profitului. Astăzi Liga Europa în prim-plan!

Astazi, profitul ne este livrat de Liga Europa!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Primul pariu este pe meciul AC Milan – Sparta Praga. Diferența de valoare dintre cele două rămână importantă, chiar dacă milanezii nu vor utiliza garnitura standard.  Evidențiem și faptul ca în runda inaugurală, gruparea din capitala Cehiei a încasat 4 goluri pe teren propriu de la Lille.

Mizăm si pe Rangers – Lech Poznan, un duel care promite spectacol. Dacă echipa lui Ianis Hagi a înscris 13 goluri în cele 4 partide din acest sezon competițional european, adversara sa vine după 5 meciuri disputate în Europa cu minimum 3 schimbări ale tabelei de marcaj. Selecția noastră este pe două sau mai multe goluri marcare și în disputa de la Glasgow.

Închidem cota 2 cu partida din Norvegia dintre Molde si Rapid Viena. Gazdele țintesc al doilea succes al grupei, după cel extrem de muncit de pe terenul irlandezilor de la Dundalk, scor 2-1. De partea cealaltă, vienezii au pierdut la debutul în grupă, însă contra celui mare tare adversar: 1-2 cu Arsenal. Pariem simplu, peste 1.5 goluri, într-un meci pregătit să ne livreze spectacol în doze mult mai serioase.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 29 octombrie

19:55, AC Milan – Sparta Praga, 1, cota 1.34

22:00, Rangers – Lech Poznan, peste 1.5 goluri, cota 1.20

22:00, Molde – Rapid Viena, peste 1.5 goluri, cota 1.25
COTA TOTALĂ: 2.01

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.