Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Cornerele contribuie decisiv la dublarea investiţiei de luni

Azi avem pronosticuri pentru meciurile ce încheie rundele din Liga 1 și Premier League.

RomaniaTV.net
20 aug. 2018, 06:44
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Cornerele contribuie decisiv la dublarea investiţiei de luni

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Înaintea partidei cu Concordia Chiajna, din etapa cu numărul cinci a Ligii 1, Universitatea este în căutarea celui de-al doilea succes al sezonului. Craiova a obținut joi o remiză, 1-1 cu RB Leipzig, care a însemnat însă eliminarea din Europa League. Echipa olteană se va putea concentra acum pe meciurile din competițiile interne. Împotriva unei echipe cu care nu a pierdut niciodată acasă, ne așteptăm ca Universitatea să înscrie.

Liverpool a început sezonul cu o victorie categorică în meciul cu West Ham. Echipa lui Klopp a arătat încă o dată de ce este probabil cea mai puternică contracandidată a lui Manchester City în lupta pentru titlul din Premier League. Cormoranii vor forța și în acest meci, dar misiunea de azi ar putea fi una mult mai dificilă decît cea din prima rundă. Deși s-a impus în fiecare din ultimele patru partide pe Selhurst Park, trei dintre succese au venit la diferență de un gol. Așteptăm și de această dată o opoziție puternică din partea lui Crystal Palace. Șarjele ofensive ale oaspeților, dar și contraatatcurile gadelor ne pot aduce un număr important de cornere. Noi pariem pe minim cinci în prima repriză.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 21:00 Universitatea Craiova – Concordia Chiajna, Echipa gazdă înscrie

Ora 22:00 Crystal Palace – Liverpool, Peste 4,5 cornere în prima repriză

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.