Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Cu hochei şi baschet spre aceeaşi destinație: câştigul

Miercuri am câștigat cu pronosticuri pentru hochei și fotbal din ligile inferioare. Oferta de azi este chiar mai modestă, așa că suntem nevoiți să căutăm profitul fără vreun pariu pe “sportul rege”.

RomaniaTV.net
13 sept. 2018, 07:37
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Cu hochei şi baschet spre aceeaşi destinație: câştigul

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Cherepovets a câștigat pe tere propriu cea mai recentă confruntare cu CSKA, dar echipa moscovită va face totul pentru a își lua revanșa în fața propriilor fani. CSKA s-a impus în cinci din ultimele șase dispute directe și are încă o dată prima șansă. Defensiva oaspeților este punctul lor slab, cu nu mai puțin de cinci goluri încasate pe meci, iar noi pariem că CSKA va profita pentru a obține un succes.

Trecem la baschet, unde azi se dispută partide din a doua rundă a calificărilor pentru Eurobaschet. Belgia a câștigat fiecare din cele patru meciuri directe cu Portugalia și va încerca să prelungească această serie. Lusitanii au un bilanț dezastruos în deplasări, ceea ce ne încurajează să pariem pe eșecul lor.

Într-o altă partidă, Kosovo încearcă să evite o nouă înfrângere rușinoasă. Echipa a fost învinsă în fiecare din ultimele șase meciuri la diferențe între opt și 56 de puncte. Macedonia a pierdut cea mai recentă dispută directă, dar de această dată poate profita de forma adversarei pentru a își adjudeca două puncte în clasamentul grupei.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 19:30 CSKA Moscova – Cherepovets, 1

Ora 21:30 Belgia – Portugalia, 2 (prelungiri incluse)

Ora 21:30 Kosovo – Macedonia, 1 (prelungiri incluse)

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.