Biletul zilei pariuri1x2.ro cu Paula Badosa – Simona Halep în prim-plan!

Săptămâna începe cu multe meciuri interesante din tenis, turneul de la Wimbledon ajungâng la faza meciurilor mai echilibrate, deci şi cu cote mai mari.

04 iul. 2022, 09:22
Biletul zilei pariuri1x2.ro cu Paula Badosa – Simona Halep în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru prima zi a săptămânii ne îndreptăm atenția către tenisul de la Wimbledon. Vezi selecțiile cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu două meciuri din întrecerea masculină. Nu ne complicăm și mizăm pe favoriți. Pariem pe victoria obținută de Nick Kyrgios în fața lui Brandan Nakashima și pe succesul lui Taylor Fritz în disputa cu Jason Kubler.

Închidem biletul zilei cu duelul dintre Paula Badosa și Simona Halep. Sportiva noastră s-a impus clar în singura confruntare directă disputată pe zgura de la Madrid în aprilie 2022 și are prima șansă la victorie și astăzi. Faptul că se joacă pe iarbă o avantajează pe Simona, iberica neavând rezultate notabile pe această suprafață. Pariem logic pe victoria obținută de Halep.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro Luni, 4 iulie

15:30, Brandan Nakashima – Nick Kyrgios, Kyrgios să câștige, cota 1.28

16:30, Jason Kubler – Taylor Fritz, Fritz să câștige, cota 1.20

17:30, Paula Badosa – Simona Halep, Halep să câștige, cota 1.52

Cotă totală: 2.33

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.