Biletul zilei pariuri1x2.ro cu Simona Halep – Katerina Siniakova în prim-plan!

Ar trebui să asistăm la o victorie a sportivei noastre în fața unei adversare care a disputat un singur meci pe iarbă în 2022

21 iun. 2022, 09:40
Biletul zilei pariuri1x2.ro cu Simona Halep – Katerina Siniakova în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Marți ne îndreptăm atenția către tenis. Pariem pe trei selecții cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vezi combo-ul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem biletul zilei cu disputa dintre Nick Kyrgios și Laslo Djere din cadrul turneului masculin de la Mallorca. Se joacă pe iarbă, iar suărafața îl avantajează clar pe sportivul australian. Mizăm pe o victorie obținută de Kyrgios în două seturi.

Pentru a doua selecție, mergem la turneul feminin de la Eastbourne, la disputa dintre Paula Badosa și Jodie Burrage. Sportiva iberică este principala favorită a competiției, în timp ce adversara sa ocupă locul al 169-lea în ierarhia mondială. Pariem logic pe succcesul obținut de Badosa.

După ce a ratat de puțin finala la Birmingham, Simona Halep debutează la Bad Homburg împotriva Katerinei Siniakova. Ar trebui să asistăm la o victorie a sportivei noastre în fața unei adversare care a disputat un singur meci pe iarbă în 2022, înfrângere în 3 seturi cu Bianca Andreescu.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro Marți, 21 iunie

14:00, Nick Kyrgios – Laslo Djere, Kyrgios să câștige 2-0, cota 1.40

16:00, Paula Badosa – Jodie Burrage, Badosa să câștige, cota 1.18

17:30, Simona Halep – Katerina Siniakova, Halep să câștige, cota 1.22

Cotă totală: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.