Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Dăm startul unei noi luni de profit cu aceste trei pronosticuri

Pe parcursul lunii august tot mai multe dintre competițiile fotbalistice de top reîncep. Vom încerca să profităm de oferta mai generoasă pentru a aduce din ce în ce mai multe câștiguri cititorilor noștri. Azi propunem un combo format din pronosticuri pe fotbal și tenis.

RomaniaTV.net
01 aug. 2018, 06:11
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Dăm startul unei noi luni de profit cu aceste trei pronosticuri

Ludogoreț era marea favorită a dublei cu MOL Vidi, din calificările Ligii Campionilor. Echipa bulgară nu a reușit însă să înscrie în meciul pe teren propriu, în ciuda unei dominări categorice. Acum trebuie să facă acest lucru în Bulgaria și pariem ca vor avea succes, reușind în cele din urmă să spargă defensiva adversă.

Rosenborg a reușit să marcheze în deplasarea de la Glasgow, dar calificarea pare departe. Rosenborg are nevoie de cel puțin două goluri marcate, dar oaspeții au șanse bune de a înscrie. Celtic este în mare formă, câștigând fiecare din ultimele șase meciuri amicale și oficiale. Anticipăm un total de minim două goluri în această confruntare.

Turneul de la San Jose le pune față în față pe Garbine Muguruza și Viktoria Azarenka. Sportiva din Belarus încearcă să ajungă din nou în topul ierarhiei WTA și speră la un rezultat bun împotriva actualei ocupante a locului șapte în lume. Azarenka a câștigat singura confruntare directă, dar a avut nevoie de două tiebreak-uri pentru asta. Anticipăm o nouă dispută echilibrată și pariem pe minim 19 game-ui în meci.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:00 MOL Vidi – Ludogoreț, Echipa oaspete înscrie
Ora 21:45 Rosenborg – Celtic, Peste 1,5 goluri
Ora 05:00 Muguruza – Azarenka, Peste 18,5 game-uri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România