Biletul zilei Pariuri1x2.ro: De la Timişoara, la Saint-Etienne, în căutarea profitului

Cu 3 variante câştigătoare din ultimele 4 propuse, biletul oferit de redacţia site-ului www.pariuri1x2.ro ne-a adus deja profit considerabil în această săptămână. Pentru astăzi, o nouă propunere pregătită să ne dubleze miza. Vezi care este.

RomaniaTV.net
09 feb. 2018, 08:19
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: De la Timişoara, la Saint-Etienne, în căutarea profitului

Proaspăt preluată de Leo Grozavu, un tehnician recunoscut pentru agresivitatea ce o imprimă formaţiilor pe care le pregăteşte, Poli Timișoara va evolua pe teren propriu, contra ilfovenilor de la FC Voluntari . Foarte probabil vom avea parte de un meci intens, dur pe alocuri, în care ambele formaţii vor căuta primele puncte din 2018. Mizam pe cel puţin 5 cartonase, pariu câştigător in ultimele 4 confruntări directe.

A doua selecție de pe bilet are în vedere confruntarea Leipzig – Augsburg, prima a etapei cu numărul 22 din Bundesliga. Forţa oaspeţilor nu trebuie neglijată, dar în aceeaşi măsură, nici evoluţiile foarte bune ale “taurilor”, în faţa fanilor proprii. Acasă, în 10 jocuri de Bundesliga, Leipzig a pierdut o singură dată. Numărul de puncte acumulate se ridică la 21, statistica stagională în care doar viitoarea campioană, Bayern Munchen, stă mai bine. Pontul nostru: 1x.

Completăm varianta de bilet tot cu o şansă dublă, însă X2, la duelul din campionatul Franței dintre St. Etienne și Ol. Marseille. Gazdele se află pe 12 cu un total de 29 de puncte, în timp ce adversara traversează o forma impresionantă: nici un eşec în ultimele 9 partide cu miză şi nu mai puţin de 15 goluri marcate doar în precedentele 2 jocuri. Pariem că OM va scoate măcar un punct şi din acest duel, precizând că în precedentele 9 “directe”, St.Etienne nu a bifat niciun success.

Biletul zilei:

Poli Timișoara – FC Voluntari, Peste 4.5 cartonașe
Leipzig – Augsburg, 1x
St. Etienne – Ol. Marseille, x2

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România