Biletul zilei pariuri1x2.ro: Deschidem săptămâna cu fotbal şi tenis. Vezi varianta!

Fotbal din Italia și tenis de la Antipozi! Primul bilet în cota 2 al săptămânii pune accentul pe favoriți!

RomaniaTV.net
13 ian. 2020, 06:02
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Deschidem săptămâna cu fotbal şi tenis. Vezi varianta!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Runda din Serie A se încheie luni seară cu un duel Parma – Lecce, în care gazdele au prima șansă la victorie. Luăm în calcul cel mai simplu pariu: Parma marchează, în poarta formației cu cea mai slabă apărare a stagiunii (36 de goluri încasate).
Tot în Italia, dar în liga a 3-a, Siena luptă pentru consolidarea poziției în play-off. În etapa a 20-a are parte de un adversar destul de abordabil: echipa U23 a clubului Juventus. Oaspeții au un parcurs bun în deplasare, dar și extrem de multe remize: 6 în 10 jocuri. Rămâne de văzut dacă torinezii vor rezista și pe terenul unei mari candidate la promovare. În tur, Siena a câștigat cu 3-2.

Închidem biletul cu un meci de tenis din cadrul turneului ATP de la Adelaide. Este vorba de partida Herbert – Bolt, pentru care selectam pariul pe succesul jucătorului francez. Clasat pe locul 65 ATP, Herbert vine după evoluția bună din cadrul turneului de la Doha, acolo unde atins faza sferturilor de finală. Bolt, care până la 27 ani nu a reușit nu a reușit să pătrundă în topul 100 ATP, a bifat în debut de an 2020 un parcurs scurt în turneul challenger de la Canberra.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Parma – Lecce, gazdele marchează, Cota 1.14
Siena – Juventus U23, 1x, Cota 1.19
Herbert – Bolt, 1, Cota 1.52
Cotă finală: 2.06

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.