Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Deschidem săptămâna cu pariuri din Liga 1 şi SuperLiga Turciei

Mizăm pe biletul propus zilnic de redacția site-ului pariuri1x2.ro. Astăzi construim cu combo format din meciurile ce urmează să se dispute în primele eșaloane fotbalistice din România și Turcia.

RomaniaTV.net
11 mart. 2019, 09:30
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Deschidem săptămâna cu pariuri din Liga 1 şi SuperLiga Turciei

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Partida zilei în Liga 1 le opune pe FCSB și Viitorul. Trupa lui Teja a avut o prestație reușită în ultimul meci jucat pe teren propriu și câștigat cu 3-2 contra Craiovei. Nu pariem 1 solist și mizam simplu, pe cel puțin un gol înscris de „roș-albaștri”.

Tot în Liga 1, dar în play-out, mizăm pe o variantă ce avantajează oaspeții, în FC Botoșani – Concordia. Mizăm pe faptul că echipa lui Ciobotariu nu se va impune la o diferență de 2 sau mai multe goluri. În ultimul meci direct jucat în Moldova, botoșănenii au pierdut, scor 0-2.

Ultimul pronostic de pe bilet are în vedere succesul gazdelor, în Galatasaray – Antalyaspor. În ierarhia meciurilor disputate acasă, Galatasary este prima clasată în Turcia, cu 12 victorii și 4 remize, în 12 confruntări.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

COTA 2 LUNI

FCSB – VIITORUL GAZDELE MARCHEAZĂ COTA 1.20

FC BOTOSANI – CONCORDIA CHIAJNA 2 H +2 COTA 1.30

GALATASARAY – ANTALYASPOR 1 COTA 1.30

COTĂ TOTALĂ 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.