Biletul zilei pariuri1x2.ro: Deschidem săptămâna de profit: Juventus – Lazio, în prim plan!

Pentru utilizatorii și cititorii site-ului Pariuri1x2, luna în curs este extrem de profitabilă. În afara pronosticurilor câștigătoare zilnic propuse și varianta de combo în cota 2 a livrat profit considerabil. Doar în ultimele 10 zile, redactorii site-ului au oferit nu mai puțin de 8 bilete ”verzi” !

RomaniaTV.net
20 iul. 2020, 07:01
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Deschidem săptămâna de profit: Juventus – Lazio, în prim plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Căutăm să pornim cu dreptul și în această săptămână. Compunem biletul zilei din trei pronosticuri, cu o variantă peste 1.5 goluri selectată pentru derby-ul Juventus – Lazio. Torinezii caută succesul care să-i ducă și mai aproape de titlul, în timp ce romanii n-ar renunțat la ideea de a încheia sezonul pe un excelent loc secund.

Mizăm și pe o evoluție bună a formației UTA, pe terenul Mioveniului, în runda a 3-a din play-off-ul pentru promovarea în prima ligă. Pontul, x2, are ca argument parcursul arădenilor, învinși doar în 4 din meciurile sezonului de ligă secundă!

Revenim la pariurile pe goluri, peste 1.5, în confruntarea Inter Miami – NY City. Ambele trupe au plecat cu stângul în faza grupelor MLS: eșecuri în primele două runde, cu câte 4 goluri încasate ”de căciulă”.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro
LUNI, 20.07.2020
JUVENTUS – LAZIO PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.22
CS MIOVENI – UTA X2 COTA 1.34
INTER MIAMI – N.Y. CITY FC PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.26
COTA TOTALĂ: 2.05

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.