Biletul zilei pariuri1x2.ro: Din liga a 2-a internă, până în Champions League

Biletul propus ieri și-a atins ținta fără prea mari emoții. Am câștigat alături de redacția www.pariuri1x2.ro, investind pe succesul formației Dinamo, în meciul de acasă cu Juventus București, scor 3-0, precum și pe un 1x în Leicester – West Brom, meci încheiat cu scorul de 1-1. Am avut pe bilet și cel puțin 2 goluri în Las Palmas – Celta Vigo. S-au marcat 7 (scor 2-5)!

RomaniaTV.net
17 oct. 2017, 09:35
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Din liga a 2-a internă, până în Champions League

Biletul zilei

Liga a 2-a din Romania si Champions League iși dau întâlnire pe biletul propus astăzi. Pariem pe o dispută ASA Tg.Mureș – Hermanstadt, în care liderul la zi al ligii secunde își va trece în cont un nou succes. Avem un argument solid care susține varianta. Mureșenii au intrat oficial în faliment, șansele ca vicecampioana Ligii 1 din 2015 să dispară în cel mai scurt timp din eșaloanele fotbalului românesc, fiind majore.

În Liga Campionilor, partida care ne-a atras atenția o are în prim-plan pe Liverpool. La Maribor, “cormoranii” caută să bifeze primul succes din grupa E, după remizele cu Spartak Moscova și Sevilla. 2 solist este un pariu logic, propus, însă, într-o cotă de doar 1.17. Mai tentant este pariul pe cel puțin 6 cornere ale echipei lui Klopp, obligată să forțeze în acest meci .

19:30, ASA Târgu Mureş – AFC Hermannstadt, AFC Hermannstadt sa castige
21:45, Maribor – Liverpool, Liverpool peste 5.5 cornere

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.