Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Disputele din Europa League ne „înverzesc” mijlocul săptămânii

Sheriff Tiraspol și Rosenborg nu au întâmpinat prea multe probleme în meciurile disputate ieri în calificările Champions League. Victoriile lor ne-au ajutat să bifăm un nou câștig. Astăzi schimbăm competiția, încercând să profităm de bogata ofertă din Europa League.

RomaniaTV.net
19 iul. 2018, 06:48
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Disputele din Europa League ne „înverzesc” mijlocul săptămânii

Primele tururi din Europa League ne oferă un număr mare de confruntări, în care sunt implicate echipe din competiții de diverse nivele. Astfel, avem de a face cu destule întâlniri dezechilibrate. Astăzi pariem simplu, pe victoriile a trei echipe.
Samtredia a obținut calificarea în Europa League sezonul trecut, dar fața echipei în noul sezon este schimbată. Cu o singură victorie după 18 runde, Samtredia este ultima în liga georgiană. Tobol a câștigat manșa tur și am putea vedea un rezultat chiar mai convingător în fața fanilor din Kazakhstan.

Petrocub este în plin campionat și are rezultate bune, acestea fiind avantaje față de Osijek. Totuși, nivelul ligii din Moldova este unul scăzut. Echipa croată a obținut o remiză cu gol marcat în meciul tur, primul al sezonului pentru ea. Returul, pe teren propriu, ar trebui să aducă victoria și calificarea.

Hibernian a obținut o victorie zdrobitoare în meciul tur cu Runavik. Returul din Insulele Feroe este o formalitate în vederea calificării. Scoțienii nu ar trebui să întâmpine dificultăți în obținerea unui nou succes.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 16:00 Tobol – Samtredia, 1
Ora 21:45 Osijek – Petrocub, 1
Ora 21:45 Runavik – Hibernian, 2

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România