Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Doar tenis, cu Halep cap de afiş!

Oferta pe fotbal nu este astazi atractiva, dar sunt sanse excelente sa construim un bilet castigator pariind exclusiv pe tenisul de la Roland Garros. Vezi biletul oferit de redactia www.pariuri1x2.ro.

07 iun. 2017, 07:00
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Doar tenis, cu Halep cap de afiş!

Biletul zilei

Prima confuntare selectata este si cea mai importanta a zilei, din punctul nostru de vedere. Halep ataca semifinalele RG2017, in duelul cu cea mai in forma jucatoare a sezonului, ucrainianca Elina Svitolina. Credem in succesul Simonei, venit si ca o revansa dupa infrangerea suferita (in conditii speciale) in finala turneului de la Roma, insa la capatul unei partide extrem de echilibrate.

Victoria lui Wawrinka in disputa cu Cilic, precum si cel putin 31 de gameuri consemnate in meciul Murray –Nishikori, completeaza biletul de astazi. In ceea ce priveste inclestarea britanico-japoneza din sferturile competitiei masculine de la Roland Garros, de evidentiat este faptul ca Murray si Nishikori au incheiat foarte putine din partidele directe in numarul minim de seturi. Andy are prima sansa la victorie, dar Kei promite o evolutie la nivelul adversarului.   

Citeste si:

Predictorul1x2 »» Etapa preliminariilor se joaca pana sambata la ora 18:00! Premiile urca la 1500 ron!


Biletul zilei

15:00 Svitolina – Halep, peste 17.5 gameuri
16:30 Wawrinka – Cilic, 1
16:30 Murray – Nishikori, peste 30.5 gameuri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.