Biletul Zilei Pariuri1X2.ro. Doar tenis, cu Halep în prim-plan

Sansele de profit ale pariorilor cresc considerabil cu ajutorul biletului oferit zinic de redactia celui mai bun site de pronosticuri sportive din Romania, www.pariuri1x2.ro. 8 din ultimele 12 bilete au fost castigatoare, iar astazi cautam sa ne intregim profitul cu 3 ponturi din tenis!

27 iun. 2017, 08:57
Biletul Zilei Pariuri1X2.ro. Doar tenis, cu Halep în prim-plan

Biletul zilei

Djokovici, dar mai ales Simona Halep sunt pe lista marilor favoriti ai zilei. Nole il va avea ca adversar la Eastbourne pe Pospisil, jucator in fata caruia a castigat la 0 toate cele 4 meciuri directe.

Simona lupta cu Duan pentru calificarea in optimile intrecerii feminine de la Eastbourne. Jucatoarea chineza vine de pe locul 64 WTA si a trecut de turul inaugural al competitiei, dupa abandonul lui McHale.

Tot la Eastbourne mizam si pe confruntarea 100% americana dintre Young si Donaldson. Atuurile sunt de partea lui Young, jucatorul mai bine pozitionat in ATP, dar si cu evolutii mai consistente pe iarba.

Biletul zilei

13:00 Djokovic – Pospisil, 1

13:00 Duan – Halep, 2

17:30 Young – Donaldson, 1

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeste si: