Biletul zilei pariuri1x2.ro: Două meciuri, 5 goluri. Vezi combinaţia de marţi

Oferta fotbalistică a zilei ne aduce în atenție confruntări puține, dar de calitate. Ne oprim la întâlnirile Bayer Leverkusen - Bayern Munchen și Deportivo La Coruna – Sevilla, pentru care am selectat pronosticuri pe goluri.

17 apr. 2018, 06:48
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Două meciuri, 5 goluri. Vezi combinaţia de marţi

Biletul zilei

Semifinala de Cupa Germaniei se joacă într-o unică manșă, pe terenul ”aspirinelor”. Argumentele sunt în tabăra oaspeților. Bayern este singura mare echipă din Europa ce încă mai luptă pentru toate trofeele puse în joc. A câștigat deja campionatul, atacă eventul, prin cucerirea cupei și joacă în careul de ași al Ligii Campionilor. Munchenezii sunt favoriți ai disputei de pe ”BayArena”, însă replica grupării din Leverkusen poate fi una extrem de consistentă. Să nu uităm că Volland & co. vin după două succese imense și clare, cu Leipzig și Frankfurt, formații contracandidate la un finiș pe podiumul din Bundesliga. Pontul nostru: peste 2.5 goluri.

Coborâm puțin linia de goluri marcate în ceea ce privește jocul de pe ”El Riazor”, în care ne-am mulțumi și cu 2 modificări ale tabelei. Deportivo și-a revenit, dar puțin cam târziu. Trupa din La Coruna joacă avântat în acest final de sezon și, forțată de împrejurări,  își asumă multe riscuri. Experimentată, superioară valoric, Sevilla va încerca să valorifice la maximum fiecare breșă de ”securitate” din defensiva grupării galiciene.

Biletul zilei

Bayer Leverkusen – Bayern Munchen, peste 2.5 goluri – Cota 1.60
Deportivo La Coruna – Sevilla, peste 1.5 goluri – Cota 1.25 
Cota finală: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România