Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Două ponturi din Romania şi Rusia. Vezi selecţiile

Pe Biletul Zilei propus astazi, redactia www.pariuri1x2.ro si-a indreptat atentia catre partidele de fotbal programate in Liga 1 si prima liga a Rusiei. Mizam pe cornere si goluri. 

RomaniaTV.net
09 aug. 2017, 07:39
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Două ponturi din Romania şi Rusia. Vezi selecţiile

Biletul zilei

Deschidem biletul cu un pont pentru Astra – Concordia, meci in care nu anticipam doze importante de spectacol. Dimpotriva, foamea de puncte a oaspetilor, dar si evolutiile destul de sterse ale giurgiuvenilor din debutul acestui sezon, ne duc cu gandul o confruntare inchisa, cu putine faze periculoase de poarta. Varianta propusa: sub 10.5 cornere.

Rubin Kazan – Lokomotiv este meciul din Rusia cu ajutorul caruia putem profit mizand pe goluri. Pariem pe cel putin doua modificari ale tabelei, intr-o disputa in care Lokomotiv are o revansa de luat, dupa esecurile din „directele” campionatului trecut. Moscovitii au argumente solide de a-si atinge tinta, aceasta raportandu-ne la stratul perfect de sezon, cu 4 victorii din 4 posibile. Rubin are 6 puncte acumulate, cu golaveraj perfect egal, 6-6!

Biletul zilei

17:00 Astra – Concordia, sub 10.5 cornere

20:00 Rubin Kazan – Lokomotiv, peste 1.5 goluri 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.