Biletul zilei pariuri1x2.ro: Dubla zilei, cu ponturi din hochei şi snooker!

Într-o zi în care fotbalul nu are o prezență prea consistentă în ofertele caselor de pariuri, construim cota de 2 cu selecții din hochei și snooker.

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 11:26
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Dubla zilei, cu ponturi din hochei şi snooker!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Tractor Chelyabinsk întâlnește Metallurg Magnitogorsk în etapa a 24-a din KHL, într-un moment prielnic pentru o confruntare spectaculoasă. Fiecare formațe a disputat câte 23 de meciuri în acest sezon, dispute în care gazdele au contabilizat 19 rezultate cu cel puțin 4 modificări ale scorului. Și Metallurg, cu 18 ”over-uri 3.5”, stă excelent în această statistică. Mizăm pe încă o partidă cu 4 sau mai multe goluri marcate.  

Snooker ne aduce pe bilet partida Ding Jun-hui – Martin Gould, contând pentru calificările Mastersului Germanie. Scorul meciurilor dintre cei doi este egal, 3-3, însă Ding, al 10-lea cel mai bun jucător al lumii conform ierarhiei World Snooker, are un ascendent moral în fața lui adversarului, după victoriile repurtate în  ultimele două partide directe. Pariem pe un nou succes al jucătorului din China.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 10 noiembrie

16:00: (hochei) Tractor Chelyabinsk – Metallurg Magnitogorsk, peste 3.5 goluri  – cota 1.28

16:30: (snooker) D. Jun-hui – M. Gould, 1  – cota 1.61

Cotă finală: 2.06

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.