Biletul zilei Pariuri1x2.ro: După recentele câştiguri, aşteptăm încrezători finalul săptămânii

Cele trei zile cu fotbal de club în competițiile europene ne-au adus trei bilete câștigătoare. Acum așteptăm cu interes evenimentele din weekend. În această seară ne putem dubla investiția cu trei pronosticuri.

RomaniaTV.net
09 nov. 2018, 08:10
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: După recentele câştiguri, aşteptăm încrezători finalul săptămânii

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Începem varianta de azi cu un pronostic pentru o partidă de baschet din Euroliga. Buducnost a fost confortabil depășită în fiecare din cele cinci meciuri disputate în competiție până acum. Astăzi primește vizita lui Zalgiris. Echipa lituaniană, cu un lot valoros și mult mai experimentat, ar trebui să profite de această confruntare pentru a bifa a treia victorie a sezonului si a se apropia de zona play-off-ului.

Fiorentina este fără victorie în ultimele patru etape, dar a reușit remize cu gol marcat în fiecare din ultimele trei meciuri. Disputa de azi, pe terenului Frosinone, penultima clasată din Serie A, este o ocazie perfectă pentru a rupe această serie. Defensiva gazdelor a încasat nu mai puțin de 24 de goluri în cele 11 etape de până acum, iar Fiorentina nu ar trebui să încheie meciul fără cel puțin o reușită.

A 17-a etapă din Championship ne aduce derby-ul din Sheffield. Clasată pe locul trei, Sheffield United găzduiește partida de azi. Având în vedere forma celor două rivale, United ar trebui să aibă prima șansă. Sheffield Wed nu a câștigat în patru meciuri consecutive înaintea acestui duel. Nu vom paria însă pe câștigătoare, ci pe goluri. Așteptăm să vedem cel puțin două. Ne bazăm în special pe gazde, dar într-o astfel de rivalitate locală nu ar fi o surpriză să vedem o contribuție pe tabelă și din partea oaspeților.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 20:00 Buducnost – Zalgiris Kaunas, Echipa oaspete câștigă (inclusiv prelungiri), cota 1,33

Ora 21:30 Frosinone – Fiorentina, Echipa oaspete înscrie, cota 1,20

Ora 21:45 Sheffield United – Sheffield Wed, Peste 1,5 goluri, cota 1,26

Cota Finală: 2,01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.