Biletul zilei Pariuri1x2.ro: El Clasico nu lipseşte din comboul nostru de azi

Fiecare dintre partidele Stuttgart - Hoffenheim, Everton - Southampton și Juventus - Bologna, disputate ieri, au venit cu minim două goluri, conform pronosticurilor noastre. Astfel, am bifat un nou bilet câștigător, al 3-lea din prima săptămână al lunii mari.

06 mai 2018, 07:05
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: El Clasico nu lipseşte din comboul nostru de azi

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Duminică încercăm dublarea unei noi investiții, cu doar două pronosticuri. Primul evebiment pe care vom investi vine din Super Liga turca. Galatasaray, prima clasată,  are șansa de a se distanța la trei puncte de cea mai apropiată urmaritoare. Condiția: un succes la Akhisar Belediye. Plusul valoric poate înclina balanța în favoarea grupării din Istanbul, mai ales că Akhisar  traversează o perioadă extrem de slabă din punct de vedere al formei și rezultatelor: niciun succes în ultimele 7 etape.

Completăm biletul cu un pronostic pentru meciul weekendului în fotbalul mondial. Pe Camp Nou se înfruntă Barcelona și Real Madrid, într-un nou episod, ultimul al sezonului, din El Clasico. Cu un moral bun după calificarea în a treia finală Champions League consecutivă, Real continuă să lupte cu Atletico pentru locul secund al clasamentului. Totuși, principala motivație a oaspeților înaintea acestei partide, va fi probabil alta. Barcelona este la patru meciuri distanță de a încheia neînvinsă sezonul în La Liga. Pentru elevii lui Zidane împiedicarea rivalei în drumul spre obținerea unei astfel de performanțe ar oferi o satisfacție deosebită. Cu Ronaldo jucând la un nivel excelent și Benzema, în evidentă creștere de formă,  madrilenii vor ataca hotărâți cucerirea celor 3 puncte. Obiectivul este cred de îndeplinit chiar în fief-ul catalan, dar de aici putem extrage o altă variantă de pariere.  Avem încredere că șarjele ofensive ale oaspeților,  le vor aduce minim patru cornere.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 19:00 Akhisar Belediye – Galatasaray, 2
Ora 21:45 Barcelona – Real Madrid, Peste 3,5 cornere pentru oaspeți

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România