Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Eliminăm riscurile. Vezi pariurile

Pentru varianta de bilet a zilei, redactia www.pariuri1x2.ro a selectat 3 variante simple, capabile sa ne aduca din nou pe plus.  

25 aug. 2017, 07:29
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Eliminăm riscurile. Vezi pariurile

Biletul zilei

In deschiderea rundei cu numarul 4 din Ligue 1, PSG primeste vizita unei trupe incomode. St.Etienne are, ca si adversara de astazi, un start impecabil de sezon, cu punctaj maxim si golaveraj 5-0 dupa 3 jocuri. Probabil ca parizienii se vor impune, dar, consideram noi, ceva mai greu decat au facut-o in rundele anterioare.

Pentru Glenavon – Glentoran, meci din prima divizie nord-irlandeză, pronosticul are in vedere cel putin 2 modificari ale tabelei, in timp ce la jocul Hull – Bolton pariem, in sansa dubla, pe gazde. „Tigrii” nu au avut un debut de stagiune la nivelul asteptarilor, dar si adversarii din primele etape au fost de calibru. Vorbim de Aston Villa, Wolverhampton si QPR, echipe ce au ca tinta promovarea. Abia revenita in liga secunda, Bolton nu face parte din aceasta categorie.

Biletul zilei

21:45 Hull – Bolton, 1x

21:45 PSG – St.Etienne, sub 4.5 goluri

21:45 Glenavon – Glentoran, peste 1.5 goluri 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.