Biletul Zilei Pariuri1X2.ro este AICI. Mizăm pe 3 meciuri de fotbal

Inca un pont castigator pe cornere inclus pe biletul zilei de ieri, cel putin 9 in CFR Cluj – Dinamo (raport 6-9), dar si spectacol in Supercupa Israelului. S-au marcat 6 goluri in Bnei Yehuda – Hapoel Beer Sheva, in conditiile in care noi mizasem pe maximum 3. Oricum, ne mentinem pe profit si in aceasta luna cu ajutorul biletului pariuri1x2.ro: 9 propuneri, 5 castigatoare.

11 aug. 2017, 09:25
Biletul Zilei Pariuri1X2.ro este AICI. Mizăm pe 3 meciuri de fotbal

Biletul zilei

Pe biletul de astazi si-au facut loc 3 selectii. Avem inca doua pariuri pe cornere, minimum 8 in meciul Timisoara – Viitorul si mai multe ale gazdelor in confruntarea Arsenal – Leicester. „Tunarii” nu vor avea o partida usoara, contra unei trupe bataioase, dar atuurile sunt de partea lor. Valoare superioara, dar si moral la cote excelente pentru Arsenal, dupa startul excelent de sezon si succesul din Supercupa cu Chelsea.

Avem si un pont simplu pe goluri: peste 1.5 in partida Waregem – Brugge, contand pentru runda cu numarul 3 din Belgia. Doar in ultimele 3 meciuri directe au fost consemnate nu mai putin de 12 modificari ale tabelei, cu un rezultat de 2-2 in ultima intalnire pe terenul lui Waregem.

Biletul zilei

21:00, Poli Timisoara – Viitorul Constanta, peste 7.5 cornere

21:30, Zulte Waregem – Club Brugge, peste 1.5 goluri

21:45, Arsenal – Leicester, Arsenal cele mai multe cornere

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeşte şi:

Drepturi TV pentru sezonul 2017/2018 » Cine transmite Liga 1, Champions League, Europa League, Premier League şi celelalte campionate tari

Revine Premier League: Sabin iti livreaza un bilet din 5 meciuri pentru etapa de debut » Cota urca la 7.94!