Biletul zilei pariuri1x2.ro: Extragem variantele de profit din snooker şi fotbal!

Ieri am fost la un singur gol distanță de bifarea celui de-al treilea bilet câștigător al săptămânii. Ne-a încurcat meciul Sepsi – Academica Clinceni, pentru care propusesem varianta ”peste 1.5 goluri”. Covăsnenii au marcat repede, la mijlocul primei reprize, rezultat de 1-0 rămas însă neschimbat până la finalul jocului.

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 07:42
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Extragem variantele de profit din snooker şi fotbal!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi ne construim biletul din pariuri pe fotbal și snooker. Mizăm pe cel puțin o reușită semnată de Sirius, în disputa cu Mjallby din Allsvenskan. 20-20 este golaverajul oaspeților din acest joc, după disputarea a doar 12 etape. 

Mergem și în Liga Europa, acolo unde investim pe o confruntare Leverkusen – Rangers, cu cel puțin două goluri consemnate la final, pe tabelă. În tur a fost 3-1 pentru Bayer, care pornește și de această dată favorită la victorie. Rangers compensează prin pregătire și omogenitate. Spre diferență de Bayer, care nu mai jucat un meci oficial de peste o luna, echipa lui Ianis Hagi are 5 partide disputate doar în ultimele 3 săptămâni. Printre acestea, jocul cu Aberdeen din prima etapă a stagiunii de Premiership, câștigat de Rangers cu scorul de 1-0. 

Selby – Saengkham, în varianta 1 solist, este pontul extras din snooker. Cei doi se vor înfrunta în optimile Campionatului Mondial, argumentele fiind de partea lui Mark, al 7-lea clasat în ierarhia mondială și un specialist al competiției. Shelby are patru finale disputate la Crucible, trei dintre acestea câștigate (2014, 2016, 2017)! 

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

JOI, 06.08.2020
12:00, M. Selby – N. Saengkham, M. Selby să câștige, cotă 1.33
19:55, Leverkusen – Rangers, peste 1.5 goluri, cotă 1.17
20:00, Mjallby – Sirius, oaspeții să înscrie, cotă 1.30
Cota totala 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.