Biletul Zilei Pariuri1x2.ro: Favoriţi şi spectacol. Vezi cum pariem

Varianta de bilet propusă ieri este greu de încadrat. În același timp, cu certitudine nu am pierdut nici un leu din suma investită. Manchester United a avut doar 5 cornere în plus față de Stoke, pariul nostru fiind pe oaspeți cu handicap +7. În schimb celelalte două partide de pe bilet, Estoril – Porto și Lens - Sochaux au fost amânate, șansele de a se disputa astăzi fiind extrem de reduse. În aceste condiții, toate pronosticurile pe confruntările amintite vor primi cota 1.

RomaniaTV.net
16 ian. 2018, 08:10
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro: Favoriţi şi spectacol. Vezi cum pariem

Biletul zilei

Doar fotbal pe biletul de astăzi, cu 3 pronosticuri ce nu ar trebui să ne ridice mari probleme. Anticipăm cel puțin două modificări ale tabelei în meciurile Sparta Rotterdam – Vitesse și Monaco – Nice. Dacă în duelul din Eredivisie, oaspeții pot profita de perioada neagră a Spartei, învinsă pe linie în precedentele 5 etape, pentru întâlnirea din Ligue 1, pronosticul are în vedere forma și forța combatantelor, dar nu numai. Amintim că în urmă cu exact o săptămână, cele două și-au dat întalnire la Nice, în sferturile Cupei Ligii Franței, duel ce a consemnat 3 goluri. Mai departe a mers Monaco.

Mizăm și pe succesul gazdelor în Marseille – Strasbourg. Argumentul cel mai important este dat de evoluțiile echipei lui Garcia, pe Stade Velodrome. OM are 10 victorii și o singură înfrângere în ultimele 14 meciuri jucate acasă, în Ligue 1. În plus, oaspeții vin după două partide de campionat ratate. Este vorba de confruntările cu Guingamp și Metz, ambele pierdute la 0.

Biletul zilei

Marseille – Strasbourg, 1

Monaco – Nice, peste 1.5 goluri

Sparta Rotterdam – Vitesse, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.