Biletul zilei Pariuri1x2.ro: FCSB-DINAMO 2018, derby de România, prezent pe varianta propusă pentru duminică

Prima confruntrare a sezonului între FCSB și Dinamo vine încă din a doua rundă a Ligii 1. Duelul nu putea lipsi de pe varianta propusă azi, pe care mai apar pronosticuri din Belgia și Elveția.

29 iul. 2018, 05:56
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: FCSB-DINAMO 2018, derby de România, prezent pe varianta propusă pentru duminică

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Campioana sezonului trecut în Belgia, Club Brugge, a avut rezultate bune în perioada de pregătire. Noul sezon a început cu dreptul, după ce Brugge s-a impus cu 2-1 în meciul de Super Cupă, cu Standard Liege. Echipa debutează azi în noua ediție a ligii interne, primind vizita lui Eupen. Oaspeții au încheiat sezonul precedent pe penultimul loc și se anunță o nouă stagiune dificilă pentru ei. Brugge are o medie de trei goluri marcate pe meci în ultimele cinci confruntări directe și pariem că va reuși să înscrie de minim două ori și astăzi.

După ce a câștigat titlul în campania precedentă, Young Boys se poate pune într-o poziție excelentă și în startul acestei stagiuni. FC Basel are doar un punct după primele două runde, în timp ce echipa din Berna poate bifa al doilea succes. Lugano, adversara de astăzi, a pierdut în fiecare din ultimele patru confruntări directe. Un alt element constant al acelor partide au fost golurile, fiind marcate nu mai puțin de 16. Anticipăm un nou meci cu destule reușite și optăm pentru minim 1,5 goluri în meci.

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo București începe de la ora 21:00. În sezoanele trecute am avut parte de multe goluri în meciurile dintre cele două rivale, zece din ultimele 11 confruntări încheindu-se cu goluri de ambele părți. Ne așteptăm ca această tendință să continue și pariem pe minim două modificări ale tabelei de scor.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 15:30 Club Brugge – Eupen, Peste 1,5 goluri ale echipei gazdă
Ora 17:00 Lugano – Young Boys, Peste 1,5 goluri
Ora 21:00 FCSB – Dinamo București, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România