Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Final perfect de săptămâna. Astăzi pariem pe fotbal şi tenis

Pronosticurile simple ne-au adus profit în finalul săptămânii anterioare. Variatele ce au intrat în alcătuirea biletului de duminică au avut în vedere succesul lui Napoli, pe teren propriu, cu Spal, scor 1-0 și cel puțin o repriză câștigată de Young Boys, acasă, cu Thun. Trupa din Berna s-a impus cu 3-1. Am mizat și pe un gol sau mai multe marcate de gazde, în derby-ul Dinamo – FCSB. Scorul final a fost 2-2, ”roș-albaștrii” reușind să egaleze situația de pe tablă, prin golurile marcate de Man și Teixeira în minutele 84 și 90 + 3.

RomaniaTV.net
19 feb. 2018, 07:54
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Final perfect de săptămâna. Astăzi pariem pe fotbal şi tenis

Biletul zilei

Astăzi avem un mix de fotbal și tenis pe biletul zilei. Din ”sportul alb” extragem pronosticul pe victoria Johannei Konta, în confruntarea cu Pavlyuchenkova din 16-imile turneului de la Dubai. Dacă rusoiaca a pășit cu stângul în 2018, bifând o singură victorie în cele 7 meciuri în care a fost angrenată, evoluțiile britanicei au fost la un al nivel. Konta, 12 WTA, vine după cele 3 victorii legate la Fed Cup, plus turul 3 atins la Doha, unde a fost eliminată de Kerber, a 9-a jucătoare a lumii.

Pe fotbal pariem încă o dată cât se poate de simplu și logic. Lazio nu poate rata cele 3 puncte ale jocului de pe teren propriu cu Verona, modesta ocupantă a locului 19 din Serie A, succes ce i-ar readuce pe romani in topul 4 al ierarhiei. Mizăm și pe cel puțin un gol înscris de Viitorul, în duelul de acasă cu FC Botoșani. Moldovenii trebuie să forțeze succesul în această deplasare, singurul rezultat ce-i menține în lupta pentru o clasare în top 6. Tactica ar putea-o costa pe echipa lui Enache, în jocul cu formația ce a marcat de 21 de ori în 12 partide pe teren propriu.

Biletul zilei

Kerber – Pavlyuchenkova, 1

Lazio – Verona, 1

Viitorul – FC Botoșani, gazdele marchează

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.